Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan Är Med Mig.



Tänk vad underbart att få leva med Katt.

Som Alltid är glad i sitt sinne,Aldrig argsint eller tvär.

Kommer Alltid till mig med Lena gosiga Tassar,o är mig så Kär.

Vad mer kan jag Begära än DET HÄR.

Ja RASMUS 9 ÅR är min MÄSTER-KATT.


GBG:AV:Irene Åberg.4/4-12.









Fri vers av Irene Åberg
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-04 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg