Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sväva

det vore
underbart att

släppa taget
och sväva

om så i
livsfara




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-01-28 19:00



Bookmark and Share


    NoMi F
Och känna spänningen
härligt skrivet
att våga sväva igen
tycker om
2006-01-28

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Klockren, vad mer kan man säga ?!
2006-01-28

  Karin Rosberg
Ja, det är till att ge "järnet".Bra!!!
2006-01-28

  vildvin
Gillar din dikt. Får mig att le.
Har provat en kortvariant av "svävande" kallat "fritt fall".
Det är också underbart...
2006-01-28

  rebecca d VIP
*skrattar* finurligt!! javisst!
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP