Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plusmetoden!

Positivt tänkande
löser ju inte alla problem
men man får ju en extrem
skjuts framåt när pessimister
för sin sak blir ivriga aktivister
då ligger man ju på, som ett klister
och hoppas att de bara till slut brister...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-04 19:57



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant, så sant..
2012-04-04

    ADI Nehlin
så sant, så sant..
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt