Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
No need for whisk (kvast) when she got wings...:)<br>


Witch Which Wish With Wolf Warm Woven WoolWear in Air~Happy Easter Everyone..:)~

Flying like a Wolf

Through an Air                                          

Here am she and there                             

Her cat lies in the

pocket within                                          

No need for Whisk

When she got Wings

 

 

A pan for Chocolate

For pain Green tea

 

Flying to the moon

and back again (you'll see) 

 

 

Wishing a happy Easter

for me and thee

 

Fire in her clothes

Fire on the ground

 

Wind with water teardrops rain that run

from cloudy sky through which

she'd flee

the burning flame

 

 

And so came

home

to him

at last

To visit

 

Don´t miss it!

 

when she has flown..

Happy Easter Everyone!        

 

 

 

 

 

 

 

  

emca 2011-04-19 

Originally publiced by this link.., last year..
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1292807




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 364 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-04 20:42



Bookmark and Share


  thyra
Glad Påsk till dig också!
2012-04-05

  Annie b'larsson VIP
Glad Påsk! Happy Easter!
...och tack för din härliga fantasifullhet.
Blir glad av den. Kram!
2012-04-05

  Järnkatten
Like-a-lot, like language lingerie ;)..
2012-04-05

    tramp
Fint skrivet ! Ja det är nu man ska speja uppåt och kolla snyggingar !!!

:-))
2012-04-04

  Lena Själsöga Keijser
du strålar
du skimrar
du skänker

tack Vackraste

och påskens alla gåvor till dig
2012-04-04

  Bibbi VIP
Gillar!

Glad påsk och kram!//Bibbi
2012-04-04

    ADI Nehlin
tyckte om..glad påsk till dig!
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)