Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt älskade hjärta..





GODNATT HJÄRTAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

på dina stränder

lärde jag mig

Hur man dricker månsken från ett snäckskal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2008-03-12 kl 23:58




Fri vers av issac.a.m
Läst 560 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-04 23:59



Bookmark and Share


  annalena VIP
*tappar andan*
Enorma känslor i dem små orden...Tack
2012-04-18

  Linda CH VIP
Vacker kärlekslyrik!
2012-04-11

  Suzy med punkterna
Att kunna beskriva kärleken så vacker som du gör är fantastiskt
2012-04-08

  Ninananonia VIP
Mycket vackert.. :)
2012-04-05

  Lena Själsöga Keijser
till ditt älskade hjärta
detta är ord ... vilka vi varje stund borde bära med oss
ty detta är
det
hjärtat skänker
2012-04-05

    lenakarin
Bland det mest sensuella och kärleksfulla jag läst..
2012-04-05

  Änglaögon
Så vackert du beskriver kärlek med så få ord.
2012-04-05

    ej medlem längre
Magisk förmåga äger du..
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m