Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOMAGE TILL TOMAS T


Hade aldrig läst han
innan det small till.
Gick åstad och köpte
hans samlade postill.

Gillade hans diktning
sjutton till debut,
tills hans sista story
när han från blå hallen kommer ut.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-04-05 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar