Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan man få "skriva av sig" med en gammal text. Den här är hämtad ur min debutbok "Vanmakten"


Svart magi





Jag anade aldrig hur det gick till
du magiker av stora mått
för när du resonerade
blev rött till gult och gult till blått

Jag stångade mig blodig
mot bomullsklädda argument
Du trollade bort dem allihop

Jag stod kvar med tomma skämt


Hur minskar värdet på en perception
jag trodde jag fick kalla min?
Bojen du sakta knöt runt min hals
gjorde hela vår värld till din


Sitt där med din makt och skratta dig kåt
jag finns inte längre intill
Jag är fri, jag är fri, jag är fågelfri
och jag gör precis vad jag vill




Bunden vers (Annat versmått) av Hannadraken
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-06 12:04



Bookmark and Share


  träsnidaren
Sista strofen är så jävla träffsäker!

jag kan inte sluta att tänka på skräck när jag läser detta. Ett mycket gott betyg i min bok!
2012-07-13

    ej medlem längre
Mycket bra Hanna!
Gillar!
2012-04-06

  Eva Langrath VIP
Lysande om befrielsens kraft
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken