Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utveckling är mest en illusion för självkänslan.







inuti har jag alltid varit densamma
från start till nu
trots bildning eller erfarenheter

fortfarande är man densamma.



grundvärderingarna ligger
[fortfarande]
som femtonhundratalsmurar i mina ben.
ger en stabil grund.
en snuttefilt att vira sig runt,
när man varken vet ut eller in.
när man ligger bruten,
i halvor på moralens baksida.
och väger mellan bekvämt eller
utstickande.




Fri vers av C.Degerfeldt
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-06 20:28



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
jag minns dej här för n¨ågra år sen

och jag, då som nu gillar din filosofi och livsinställning

kanske har fel visst kom du från H-sand me

och den här e klockren

bra
2012-06-13

  LenaJohansson VIP
ja...bra
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt