Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart drivmedel

 

 

i glömskans vagnar

i bakdrag, i degtråg

 

reser sexton minnen

sluten kuperad hand

 

Säg: dig/mig/dig/mig

 

 

___

mjölnarens händer söker sin hammare
mjölnerskan knådar hans verktyg hårt
___

 

 

ljudvallen byter

frekvens

 

göder sig på
sot och aska

 

blir svarta spår

i syllarna

 

 




Fri vers (Fri form) av Wallpaper punch
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-07 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch