Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inklusive frågande svar från Ofant. långfredag : tema Påven /Hierofanten i tarot




spökskrivarens frågor till Ofant

 

 

 










Ofant, vem kommer jag att förvandlas till?

Elov, är det inte du som förvandlas?




Ofant, varför får ingen fotografera Eran skepnad bakom draperiet?

Elov, vad finns kvar av din fantasi ifall varje lager ligger uppenbarat, om offentliggörandet föregriper vars och ens upptäckt??




Ofant, hur fan kan Ni sitta och tillåta all jävla galenskap som utspelar sig?!

Elov, hade ni verkligen föredragit att jag klev fram och styrde spelpjäserna åt er?




Ofant, hur många människor förmår Ni egentligen ha koll på samtidigt?

Elov, i vilken medvetenhet lever den människa som har koll på alla utom sig själv?




Ofant, när övergår man från uråldring till nyfödd?

Elov, hur stor minneskapacitet har din ryggsäck som du vill bära i kommande liv?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2012-04-07 11:54



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
Gillar formen, med frågor och frågande svar. Fast det känns som att det finns fler frågor att ställa.
2012-04-08

  TrollTörnTrappan VIP
För mig är dessa frågorna så bra svar som man kan få, eller i närheten, men jag vet att många skulle ej nöja sig med det...
2012-04-07

  Nanna X
bra frågor. inga svar.
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP