Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan vardag



Dem säger att en kan
vänja sig
vid saknaden,
men dem som säger så
saknar nog inte
något som aldrig var.
Aldrig var,
aldrig kunde finnas.
Små små många och grå
i en grå som
aldrig kunde finnas.
Dem säger att en kan vänja sig vid saknaden,
hoppas det gäller också start utan början,
snö som aldrig smälter
och förstföddas felräkning.
Hoppas det gäller också
små små många och grå
i en annan oändligt vacker grå.




Fri vers av ume
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-07 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ume
ume