Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde idag att vi blir en mindre på jobbet, trots attde påstår att de skulle förstärka med mer folk.


After work

Gjort mitt pass
förtjänat mitt levebröd
hjälp de dementa
fira den Påsk de inte minns

ägg och kyckling
ris och allt
för av vikt det är
att allting finns

men de ska dra ner
vi blir färre
inte fler

Så blev det med välståndet

någon har nog mist

förståndet




Fri vers av Skrivklåda
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-08 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda