Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var länge sedan jag var stolt att vara Svensk.


Så väldigt Svenskt

För kallt åt skidåkarna, det ska fan å åka skidor i minusgrader.
Å Ferry, julgranspungarnas försvarare, fick spel.
Speakern gjorde fel. Kommenterade tävlingen han var satt att kommentera.

Prästerna rasar. Får vi inte förstöra våra ungar, det är ju en tradition, precis som vi lögnaktikt påstår att både Julen och Påsken är kristna traditioner.
Att ljuga har aldrig varit de religiösas svaghet.

Men det säger jag er, ni som förfäras över skolverkets kloka direktiv.
Flytta till Iran, ta med er era ungar. Sätt dem i deras "statliga" skola.
Njut sedan av varje avbrott i undervisningen, då barnen, era barn ska/måste böja knä, hylla Allah och ge sig hän.

Nej jag tänkte väl det. men hedningarna vill ni tvinga göra det ni själva aldrig kan tänka er.


Nej vi Svenskar är ju lite förmer, lite bättre, smartare, snyggare och med rätt tankar.

kanske därför SD går frammåt nu när de aktivt avslöjats jaga sina offer med järnrör, beskylla invandrare för bekymren det egna missbruket skapar.
Då sluter Svensken upp. Applåderar och ger dem sin röst.

Nej fy för den lede säger jag bara. Dags att en gång för alla frigöra oss från kristendomens galenskap. Egoismens känslolöshet och Alliansens förvånande ställning.

Obekväma åsikter kanske. men den som inte var obekväm i tysklands trettio och fyrtiotal, var galen.
Den som inte var obekväm i Stalins Ryssland fick leva.
Obekväm var den som hävdade kvinnans rätt.

Så please var obekväm. Gå emot galenskapen och befrämja civilisationens framsteg.

Eller bliv vid din läst.

Skyll på speakern, kylan eller den som fötts med annan färg.

Du väljer själv vilken väg du vill följa.




Fri vers av Skrivklåda
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-02 12:49



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
det måste du inte vara orolig ingen tvingar oss gå på jul låta, medborgarana och tv tittarna bestämmer, det som måste vi oroa oss är att vi har inte ännu ett deklarerat krig i Sverige så vi vet inte riktig mot vem vi slås och har klämd fast de nya generationer framtid i skrupulösa allianser och skulder!
Exemplet på jul lösa, själ lösa har vi året om. Som säjer den här gången Herr, Larz Julen är en dag som alla andra.
Vad synd att på äldre darr man lär sig hur förhåller sig här i livet med religion hyggen/makt;
enligt traditionen/trevligt advent/Diana.
2012-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Julen har inget med kristen tro att göra.
Jag är själv kristen. Ljuger gör jag aldrig.
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda