Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skapas hat

Den stackars missbrukande mannen glömde sin väska.
Hellre än erkänna sitt misstag och sina problem, Skyllde han på invandrarna.
De som stal hans väska. Folkvald dåre med hatet och rädslan inprogramerat i sitt jag.
Va var det vi sa, sa pöbeln.

Men väskan var inte stulen. bara glömd av en sketen missbrukare, efter överdådig middag för att vara något mer.
Något mer än en vanlig simpel rädd svensk. Med hatet och rädslan krypande innanför skinnet.

Han hyllade Gud och konungen. Fick folkets förtroende.

Men folket reser sig så sakta. Sluta programera in skit i våra ungar säger de som vågar se med öppna ögon. Lägg ner skattefinansierad pöbelsskapande floskler om himlar och Herrar som är allt.
Släpp friheten loss. Låt barnen växa utan Kristen boja eller för den delen Muslimsk eller vilkan dumhet som råkar vara just ditt lands stora handikapp.

Tro gärna på vad du vill. Men begär inte att staten och medborgarna ska finansiera dina behov av att fly.

Missbruk är ett missbruk vare sig det sker på krogen eller i Herrens hus med skålande eller bedjande bröder.

Och där står de svältande skarorna. Längtar bröd men får bara leenden, rättrognas lögner och hat. Allt för att sanningarna ska bevaras.

Tror du verkligen fortfarande på sagor?

Eller törs du växa upp?




Fri vers av Skrivklåda
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-29 09:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En sann kristen är antirasist. Jag har varit det i hela mitt medvetna liv.
Kristen blev jag dock 1984 (och jag är föd 1961).
De här fördomarna och förutfattade meningarna du sprider gagnar knappast din sak. Snarare tvärtom.

Jag är motståndare till att kyrkor får statsbidrag.
Och att politiska partier får det.
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda