Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara mitt enkla jag

Så länge på flykt
omedveten pina
av mig själv

törstande livets glädje
sökande i varje glas
gick i kras

pånyttfödd
onskakad
som ett barn

ett vuxet barn
utan kärlek
till sig själv

ingen såg
några tårar
allra minst jag själv

präktig
konstgjord
fylld med skam

skulden var ingens
men ska betalas
av mig själv

så hör av dig
du som behöver
kasta den första stenen




Fri vers av Skrivklåda
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-28 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda