Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kan de rädda slapna av. det är meningslöst att prata, skriva eller tro.


Frihetens försvarare

Så älskar vi friheten att vårt gemensamma stöd för den enda sanningen ökar.
För varje avslöjande av de våras ondskefullhet blir vi allt säkrare.
Bara vår sanningen är allt.

Motsatsen är synd och att inte följa vår herres vägar. Högern, högern, högern.
Älska vår frihets vägval.
Lär dig vår väg, den enda vägen, dold bakom frihetens boja. Frihetens val.

För allt annat än vår frihet, är fel, ondska och tvång.



När allt är glasklart. Som nu.

Och stödet för det onda ökar.

Då är hoppet ute och inget mer behöver sägas.


Farväl




Fri vers av Skrivklåda
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-29 09:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så all ondska är koncentrerad till en viss politisk strömning?
Då gör man det enkelt för sig.
Faktum är att ALL politik är ond och att människan själv är ond.
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda