Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tolka en skrift

Redan i Bibeln beskrivs vandringen i den rätta läran som en öken.
I många år rumlade de runt där, förvisade och med karg natur som enda tröst.

Visserligen är det i Bibeln något beundransvärt. Men friheten vi fick av vår Herre, Nåja, fick och fick, vi fick den genom äppelmani eller nåt har jag för mig.

Men i det stora hela så finns varet där om vi vågar tänka själva.
Lev i den rätta läran och njut av att allt runt dig dör och blir till en öken.

kanske lite så man gör idag?
Njut det egna jaget, ta en afterwork drog, öl eller om du tjänar med kanske något pulver.
Visserligen blir allt en öken. Men vem bryr sig.

bara man får sitt missbruk underhållet.

Gör inte invandrarna något fel. Tja då ljuger vi lite. Åker rullstol och hyllar Gud.

Och du din stackare. Läser, applåderar och tror.

På lögnerna.

Avslutar min era här med en fråga:

Stämmer det att den som är sant Kristen, frälst och underbar.
Gärna håller till på högerkanten av den polititiska skalan?

I det förlovade landet som republikan. Dvs fullständigt vettlös.

Här i Sverige mer sansat som Moderat eller Sverigedemokrat?

Jag vet inte men det kanske du gör?

Godnatt jord.




Fri vers av Skrivklåda
Läst 338 gånger
Publicerad 2012-11-29 09:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag röstar inte ens. Hatar alla politiska partier.
I synnerhet KD.
Min fru kommer från Etiopien.
Något annat?
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda