Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I de djupaste vattnen, där kylan griper tag. Längtar hon värmen. Alltid på hugget.


Aldrig glömt

Svårt glömma det minnesvärda, fast skammen står på lur.
Som nyhetsflödet. Eller känslorna.
Bak lyckta dörrar en förhandling om den egna moralen.

Är det fel att älska den man inte får?

Eller ett bevis på att kärleken får sinnet att växa?




Fri vers (Fri form) av Skrivklåda
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-15 09:48



Bookmark and Share


  wildah
Känns som att jag kommer läsa dig igen, du skriver så man vill läsa mer!
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda