Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obesvarad



stilla sträcker hon sig ut över asfalten


den lilla lappen
skrynklad av lång tid i byxfickan
smutsad av ännu inte sopat grus


sina ord har hon skrivit ur sin djupaste längtan
hon kallar det kärlek
bortom orden finns
intet
mer


bara hoppet om att få bli läst






Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-08 14:57



Bookmark and Share


  walborg
Att börja finnas och våga ett tilltal - fin bild
2012-05-10

    ej medlem längre
en så berörande bild och en så igenkännande på något vis. önskan, lite gömd, men ändock där.
2012-04-09

  korpfjäder
tänker på ett tappat ord på en papperslapp... ett barfotabarn.
Och att de viktigaste orden så ofta blir osagda.
2012-04-09

  Anders Perols
Jag ser henne ligga där i gruset och hoppas, längta efter att bli sedd. Väl skrivet.
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken