Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I den saliga rättvisans namn


Förtjänad lek

Sen säger han
sen ska det ske
så jag väntar
bidar min tid

så sker det då äntligen
leken
blandat med allvar
för kärleks skull

inte hårt
bara så han förstår
accepterar
och ger sig hän

inte alla som förstår
hans längtan
men jag acepterar min lott
som hans härskarinna

som får det jag önskar
kräver, tar
så som han får och gör

de andra 364 dagarna




Fri vers av Skrivklåda
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-08 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda