Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går nog vidare

Plötsligt fanns ord att läsa
från den som flytt
som ett budskap
och hopp om något nytt

eller var orden en vink
om svek och lögner
ett sätt att utan att erkänna
göra sig fri och gå

jag ber en stilla bön
våga vara du
säg allt det du menar
men var snäll och gör det

NU




Fri vers av Skrivklåda
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-09 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda