Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan som vaknade



fastklamrad
vid det som var dött
och till hinder


gömd bakom förskansningen


valde livet
bjöd in ljuset
blottlade smärtan




Fri vers av rebecca d
Läst 629 gånger
Publicerad 2006-01-29 09:21



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Att släppa taget och gå vidare kan vara svårt. Men du beskriver det så bra i din dikt. Med få ord som ändå betyder så oerhört mycket. Mycket fint!
2006-02-04

  himlens hemlighet VIP
vaknade upp till livet...avskalat och vackert ditterebecca!
2006-01-29

    Bodil Sandberg
Äntligen fick hon leva!!!!Andas!!!!Älska!!!Öppna upp!!!!Så underbart det låter...
2006-01-29

  Rublev
koncentrerat och knivskarpt
om att bli levande...
2006-01-29

  Ingrid Nilsson
Vad är det som pågår?En blottläggning i dina texter av den lilla flickan och en nedräkning av din egen ålder sker parallellt,har du ett budskap i det?
2006-01-29

  Rachel Roth
vilken glädje att hon vaknade, även om smärtsamt!
2006-01-29

  Fredrik P. VIP
Ja, Ditte, så enkelt och så svårt är det...Bravo!
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d