Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse uppåt väggarna

 

(Vi)

renoverar hemmet.



(Jag)

river ner tapeterna.

spacklar och målar.

 

Lager.

På lager på lager.

På.

 

(Du)

rikoschetterad.

 

i april 2012

 

___ AVLIDNA ___

Mike Wallace, 93
Jim Marshall, 88
Bingu wa Mutharika, 78
Anne Karin Elstad, 74
Ekrem Bora, 78
Giorgio Chibaglia, 65
Leila Denmark, 114
Miguel de la Madrid, 77




Fri vers (Modernistisk dikt) av Wallpaper punch
Läst 165 gånger
Publicerad 2012-04-09 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch