Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet.


Njut av all det Sköna i Livet.
Ta Ingenting för Givet.

Ta en Dag i Sänder.
Så får du se vad som Händer.

Lyckan Kanske kommer till Dig.
Ingenting är omöjligt på livets Stig.

Det är så Sant Så.
Nu får du något att Tänka På.

9/4-12.AV:Irene Åberg.




Fri vers av Irene Åberg
Läst 190 gånger
Publicerad 2012-04-09 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg