Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grammatisk avvikelse

 

när dina pronomen löper gatlopp med mig

vill jag förvränga leendet till något annat

en finkalibrig snuttefilt, t.ex.

det vill sig så att mina reserver av dig singlar slant

va, pratar jag i gåtor? Uppblåst?

Älskling, du vet att jag aldrig utgett mig för att vara en

sanningssägare




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-04-09 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch