Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Sara

Sara ett offer?


Söndertrasad på golvet
Helt blodig
Låg denna lilla försvarslösa kroppen
Med öppna ögon tittade hon upp på det vita tacket
Ett barn högst 7 år gammal
Helt naken
död
Blåmärken på hela kroppen
Ett barn som redan var psykiskt död, innan hennes kropp fysiskt hade vandrat vidare
Aldrig kommer denna flicka kunna växa upp och se världen.
våldtagen
Våldtäktsmannen hade inte tänkt på hennes rättigheter
och nu var det ju ändå för sent
Plågad ända in i döden
Sår på hela ryggen
Märken från tårar på hennes kinder
Varför hade ingen räddat henne?
Vad såg hennes ögon på nu?
Var hon fri?
Eller plågades hon fortfarande in i döden?
Vilket hemskt sätt det var att dö på
Det var vad alla sa
Hon hade ju jämt varit pappas lilla flicka...
Jämt suttit o hans knä...
Så blyg hade hon varit
Bara tittat på en med sina stora havsblå ögon…
Ögon som skrek av rädsla




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 499 gånger
Publicerad 2004-08-02 23:59



Bookmark and Share


  JMR
ibland kan jag inget annat än att tänka på tvångssterilisering och dödsstraff.
2004-08-03

    Göte Holmlund
och djävligt nödvändig, tack!
2004-08-03
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1