Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila den du håller kär


Kom Karo.
Låt Husse sova.

Han har jobbat hårt, vill jag lova.
Golf hela natten, fotboll igår.

Kom så går vi och ser vad grannen gör.




Fri vers av Skrivklåda
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-09 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda