Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmärksamhetens ängel

Kärt barn har många namn
säger du och ler
när du kallar mig stumpan
och daskar mig i rumpan

darrande inre
skälvande bröst
kniper ihop
vågar inte älska

men allt går igen
som den kärlek du ger
de tårar jag fällt
och tidens evighet

sömnlöshetens dvala
svidande sår
läkta ärr
men aldrig hel

du ser dock allt
odlar ditt intresse
så länge det går
att spela på

och sänds
på TV




Fri vers av Skrivklåda
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-09 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda