Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖMHETSKONST


Fyll i min kontur

Med ditt mjuka penseldrag
gör du mig synlig




Bunden vers (Haiku) av Jojo
Läst 596 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-01-29 10:43



Bookmark and Share


    cilja
kort, koncis och kraftfull. det är konst att kunna förmedla mycket i få ord.
2009-05-27

    eva m h
Mjuk som en smekning!
2008-04-25

  aol
oj vad vacker
2008-02-02

  Diffusiaria
underbar....
2007-12-06

  Mangal VIP
Javisst! Precis så! Underbart om längtan och behovet av närhet. Stormförtjust!
2007-06-29

    Mejja
Att visas - att jag finns. För visst kan man känna sig osynlig.
2006-01-30

    Regina E
Oh, så vackert! Passande rubrik också.
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo