Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetisk lindring


Skön är läsning av andras känslor i skrift
blir till slut som njutningsgift
därför på detta enkla sätt
jag en hyllning sänder
till er som skriver och bladen vänder
älskar de delade orden som alla är rätt

för det skrevs av den som kände´t




Fri vers av Skrivklåda
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-09 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda