Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom, vi dansar

 

kom,

vi dansar

över gamla kyrktrappor,

historiska monument

över vem jag tror

att jag är,

 

vad jag tror att andra är

i förhållande

till mig




Fri vers av molly crayons
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-01-29 11:07



Bookmark and Share


  bq
En skön söndagsbefrielse, en chagallism utanför tyngdlagarna
Unerbart!
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons