Så visst kan du försköna min värld...du gör det med varje liten del av dig...det vackra, det sorgliga, det smärtsamma, med leenden och suckar..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så visst kan du försköna min värld...du gör det med varje liten del av dig...det vackra, det sorgliga, det smärtsamma, med leenden och suckar..




Du min läsare

 

 

 

 

 

 

Jag lämnade mina tysta saker 
nära stranden i drömmen 

på trappan till drunkning 
kände jag på ingenting 
utom ditt ansikte 

ditt ansikte som är spriden i mitt minne 
och på de rester som lämnar mig 

sökandes efter spåren av en färg 
som blöder ljus ifrån sina vingar 


Du min läsare.. 

Jag drömmer om en kvinna som samlar 
sina sorger 
sina andetag 
sina tårar 
sina kvarlevor i en kyss 

en kvinna som invaderar min själ 
en kvinna som klädd i en sidenklänning. 
som bor i exil 

för när jag dör 
håller hon mig i förorten till själen 
utan tvagning och utan tanke 
på gravsättning 




Fri vers av issac.a.m
Läst 364 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-04-10 22:16



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Nice my man.. bra skriftat..
2012-05-11

    lenakarin
På trappan till drunkning..
2012-04-23

  Ninananonia VIP
Vacker...
2012-04-17

  wildrose
En pil genom det lilla röda hjärtat (efter ditt alias) borde du ha. Du krossar hjärtan med dina ord. Mkt fint!
2012-04-11

  Suzy med punkterna
.............
2012-04-11

    ej medlem längre
Mjuka smeksamma ord med livskänsla i varje stavelse.
2012-04-10

  alvan
Fantastiskt underbart fint broderat! Kan inte låta bli att romantikern i mig drar en stillsam suck... ;)
Du är duktig med orden! Skapar så mycket känslor och vackra bilder då man läser dem.
2012-04-10

    ej medlem längre
så väl ordat på ditt särskilda vis..
2012-04-10

  SagaArt VIP
vacker text
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m