Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nejnej, jaja

 

jag måste inte alls

gå nu

 

jag måste tro

på skönheten

jag håller här

precis under huden

 

det vinterviner

men jag klär mig varmt

när jag kommer ihåg




Fri vers av molly crayons
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-01-29 11:16



Bookmark and Share


  bq
Så underhuden är tviveltron..att "hålla" minnet iklädd varmt !
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons