Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har aldrig satt ord på ditt ansikte

 

hjälp mig att våga

är ord jag vill säga

till dig

 

och

håll mig varmt

som någon

som aldrig försvinner

 

jag har aldrig

satt ord

på ditt ansikte

 

som är

bland det vackraste

då du vaknar




Fri vers av molly crayons
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-01-29 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"håll mig varmt

som någon

som aldrig försvinner "<--är en rättvis uppmaning
2006-01-29

  bq
.i stillhetens bländande hav..vaknar du av tillit och mod...och utan ord
Vackert..sinnligt!
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons