Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast jag var aldrig ett fängelse

 

eller var det din historia

jag ville sopa över,

sopa bort,

sopa till

 

om jag kunde befria dig, ingen kan befria dig, annan än du

 

går du med jesus

och iväg från allt

eller mot

bara inte som jag ser

 

lätta lite på pansaret

runt pojkhjärtat,

runt allt en hon

rimligtvis

kan behöva höra




Fri vers av molly crayons
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-01-29 11:39



Bookmark and Share


  Christer VIP
sista stycket...mycket vackert....det kursiva...mycket klokt. Snyggt!
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons