Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genealogisk nomali

 

 

jag stannar utanför där du bor

hämtar andan - din imma

med optimal syremättnad för språnget

till när jag föddes med massor av

varmt vatten och

färska tidningar

(huvudbjudning var det nog)

förlosserskan konstaterade helt sakligt

det blir en vacker galt




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-10 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch