Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

Dina fingrar var varma
Din närvaro brann
Tiden försvann
med förmågan att tala

Min blick den var feg
Rustningen dog
Du var vacker som tavlan
och magisk som sagan

Tiden flöt på,
det blev snart dags att gå
Det var tyst när vi gick
tills du stannade tvärt

Du höll mig speciellt
som om någonting hänt
Jag höll dig tillbaka
Jag höll lika hårt

Så möttes vår blick,
ja vi såg på varann
och jag hörde en trevande röst

Rösten var din
och orden som sades,
de ekar än i mitt bröst




Fri vers av Mattias C
Läst 293 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-10 12:30



Bookmark and Share


  bögpoesi
skickligt skrivet och förmedlat!
2012-08-28

  alvan
Mycket känsla förmedlad i denna! Bra!
2012-05-02

    Lars_kr
Jättebra skrivet. Orden flöt fram.
2012-04-15

  Katinka VIP
Fint flyt, sällsam vacker dikt
2012-04-15

  M.A.J.R
Ja, detta vart ju riktigt bra skrivet
2012-04-15

  Gigi
Fantastisk text! Underbart
fin!
2012-04-10

  Stefanie Nerman
Vad fint det flyter, gillar att det är lite längre mellan rimmen.. (:
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C