Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppet sjunker





de vill inte komma

vi hade ett löfte

mitt mod sjunker

hur ska jag komma upp




Fri vers av Christine Sabel
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-10 18:01



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
och vi med det
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel