Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan//rummen

 

Jag har för fan ingen koll
på vilken dörr du öppnar!

(väser)

jag? är det jag som gnisslar så jävligt?

 

jag slänger dörren på ditt öga, yrvaket
sätter mig på trappan och tjurar ystert

___


lämnade en glipa, ett titthål, en smyg
för ditt nyfikna väsen, att kika genom

(dystert)

 

Du har blivit så vansinnigt fet sista tiden,
välmående och blank som ett riktigt luder.

 

fastkilad mellan tröskel och karm




Fri vers (Prosapoesi) av Wallpaper punch
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-04-10 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch