Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 dagar

12 dagar är nu kvar,
tills jag åter får se dig igen.
Tills jag åter får krama om dig,
tills jag åter igen får pyssla om dig.

Igår var det extremt jobbigt,
idag var det lite lättare,
kanske beror det på att det är en dag närmare
tills du åter står vid vår dörr igen.

Du ringde mig för en stund sen,
å vad jag älskar att höra din röst
men jag saknar dig så grymt mycket,
men som sagt,
det är bara 12 dagar kvar nu.

Men du finns alltid i mina tankar,
alltid i mitt hjärta,
mitt hjärta som du tog
och jag vill inte ha det åter,
så jag ber dig,
vårda det ömt.

Vårda det lika ömt som våran kärlek,
och det kommer aldrig att gå i tusen bitar...




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-10 20:14



Bookmark and Share


  Nils stensson
åh vad du e underbar gumman, älskar att läsa dina dikter, saknar dig så mycket.
älskar att höra din röst i telefon då vi pratar, men saknar o krama om dig o kyssa dig.
o jag lovar o vårda ditt hjärta lika ömt som jag vet du vårdar mitt som du tog, älskar dig
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia