Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

06.13 en onsdags morgon

klockan har nu slagit 06.13.
snart halv sju,
tänker, snart måste jag väcka Nowa
hon ska till dagis,
idag igen.

Känner att jag är nog inte hundra,
beror nog kanske på sömnbristen,
men jag vet inte.
Har inte sovit så bra,
sen du åkte.
Luna har hållit mig vaken på nätterna,
då hon saknar dig
och vill inte sova.

Känner mig helt färdig i kroppen,
men tvingar mig upp ändå.




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-11 06:19



Bookmark and Share


  Nils stensson
du klarar det du är stark o jag är alltid hos dig i tankarna, krama lilla prinsessan från mig
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia