Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅFÄNG

Det finns en företeelse
kallas nockebysyndromet
dom står i fem minus
tunnklädda i lågskor
eller pumps
väntar på spårvagnen.

Man kan ju inte
ta på sig
varmare
kläder
det är ju inte snyggt nog.

Det är ytan och fernissan
som spelar störst roll.
Modet
pengarna styr.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-11 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst, men inte alltid!
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar