Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helgjutet

 

mina undanglid realiseras sömlöst

nuförtiden

löpbandet driver mina sulor som vore

gjutna

 

min enda dörr svänger i samma takt som

pulsen, vilket medger (total) omsättning av

luften i utrymmet varannan sekund

 

det är hälften så långsamt som pulsen

 

jag kan inte fortare

förlåt mig




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-11 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch