Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dysfunktion 3

Snegla i hemlighet vid

en dikt som dig berör

som om den för just

dig talade


Känn hur älskad och gripbar

du kunde vara

upplev återigen

den största kärleken


Där i tvivlens alla timmar

i dina måsten

i moderlighetens

famn

så falsk och

så livsfrånvänt skör




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-11 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP