Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig lämna mig

Med ett tungt hjärta och med ärr på min kropp
Fortsätter jag med steg genom det som kallas livet
Jag fortsätter genom dagarna och många stunder ser jag ljuset
Ljuset som får mig att stanna kvar i den här världen

Men ibland på nätterna och
När jag lyssnar på vissa låtar och
jag ser vissa filmer och
jag läser vissa textrader och
jag ser andras kärlek och
jag läser gamla meddelanden och
någon säger något som påminde om vår tid
Och

När jag ser att du fortsätter ditt liv
Tänker jag på dig




du är alltid en del av mina tankar, jag glömmer aldrig.




Fri vers av Josephyne
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-12 01:47



Bookmark and Share


  Ariana Vos
Jag gillade verkligen den här. Den var riktig bra och lätt att relatera till, även om det är i andra sammanhäng.
Jag vet ju varför och hur du skriver, men jag ska ge dig ett konstruktiv tips, hur mycket du än ogillar det.

Alla dessa meningar som börjar på När ... de skulle låta bättre om du tog bort den där Och på slutet av varje. Det är bara ett tips.

Annars, riktigt fint skrivet
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne