Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kamp

eviga jävla kamp
du tar aldrig slut
men det gör jag




Fri vers av Josephyne
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-27 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne