Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår(sorg)känslor

Isen smälter
Knoppar som väntar på något vackert
Solen värmer och snön försvinner
Våren väntar
Men den väntade inte på dig

Våren som lovar en sommar till
För efter långa månader av mörker och halka
Där man halkar och slår sig
Skriker av både psykisk och fysisk smärta
Återvänder den alltid

Du börjar le igen
Du går ur ditt ide
Solen träffar ditt bleka ansikte
Som rynkas av ditt skratt och dina ögon kisnar bakom glasögonen
Det är nu din tid börjar
Det här är alltid din tid

Solen värmer och snön försvinner
Våren väntar
Men den väntade inte på dig den här gången




Fri vers (Fri form) av Josephyne
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-10 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne