Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten beskrivning av hur din kropp känns mot min

Det är natt
Vi kollar på "How I Met Your Mother"
Förut brukade vi alltid prata tills vi somnade
Men sedan jag blev rädd för tystnaden och mörkret
Spelas lättsamma serier genom natten tills jag orkar somna
Dessa nätter
Jag skulle ljuga för mig själv om jag sa att jag var lycklig
För egentligen vill jag bara slita av min hud av smärta

Bredvid mig ligger han som blev min
För ett år och en månad sen
Som vanligt ligger jag med huvudet på hans bröst och eventuellt rinner tårar och bildar en pöl på honom
Jag brukar sträva mot förändringar
Men vanan av hans hud mot min
Vill jag aldrig ska bli något annat
Känslan av hans varma kropp som håller om min
När världen utanför och innanför mig faller isär
Det är en vana
En vardag jag gärna behåller
Jag mår så jävla dåligt
Men bredvid mig känner jag kroppen som tillhör den människa
Som gör allt en aning lättare




Fri vers av Josephyne
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-13 21:08



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Fint
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne