Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva

har nog aldrig smakat så många tårar förut
det svider så när de trillar ner för kinden
det är inte bara en-två tårar
det är minst 100 stycken i minuten
kanske jag kan sova någon gång nuförtiden om jag börjar räkna dem
det är dock svårare att somna
när hjärnan framkallar bilder gång på gång på gång
när paniken griper tag och lämnar en svettig
när jag andas för många andetag per minut
så jag inte kan andas
när det svider på kinden av salta tårar
när det svider i hjärtat för att jag känner
och lever




Fri vers av Josephyne
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-25 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne