Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur botas sorg

Ibland äter man upp den
Ibland svälter man bort den
Skär i skinnet tills blodet sippar nerför armen
Ner mot golvet
Dricker tills hjärnan gör det hjärtat inte kan
Glömma




Fri vers av Josephyne
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-04 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne